Радо нам се враћају

Датум: 26. April 2023 09:57 Категорија: Новости

Поносни смо што можемо да се похвалимо великим бројем ученика који су уписали факултете, стекли висока звања и врло су стручни у областима којима се баве, а још поноснији што се радо сете наше школе и што јој се увек враћају. 

Ова недеља априла већ на самом почетку донела је пријатно освежење. Сара Симеуновић, ученица генерације школске 2021/22. године - до јуче у школској клупи, данас права млада научница, студент прве године на смеру Прехрамбене технологије и "Aгриф Aмбасадор" на Пољопривредном факултету у Београду, ову последњу недељу априла изабрала је да матурантима и будућим матурантима представи свој факултет, детаљно описавши све смерове, као и занимања којима се свршени студент може бавити. Говорила је и о лепотама студентског живота, размени студента, и свему што факултет нуди и ван наставе.
Истакла је колико је значајно да студент буде укључен од првог дана, и да се тада започиње каријерни развој, а не након завршеног студирања. Њена узорност и тежње биле су препознатљиве још у школској клупи.
Од свег срца јој желимо да, пре свега, буде срећна, ма где била, а у успех који ће постићи нема сумње. 

Уколико и ви желите да се придружите Сари на Пољопривредном факултету, информишите се о условима уписа и пријемном испиту путем линка:  https://agrif.bg.ac.rs/sr/upis