Мени

COVID-19

►►►►►►►►►►►►►►►►►►►
ПРЕПОРУКЕ, МАТЕРИЈАЛИ И КОРИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ
►►►►►►►►►►►►►►►►►►►


НАСТАВА НА ДАЉИНУ

►►►►►►►►►►►►►►►►►►►
https://www.rasporednastave.gov.rs/
https://rtsplaneta.rs/

►►►►►►►►►►►►►►►►►►►Анкета

Да ли сте задовољни новим изгледом сајта?

да
не


Резултати

QR code


Календар

Фебруар 2023
НЕДПОНУТСРЕЧЕТ ПЕТСУБ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728


Банери


ЗНАЊЕМ ПОБЕЂУЈЕМО!

Администрација


Знањем до звезда

Датум: 13. Decembar 2022 11:07 Категорија: Новости

Сара Симеуновић, ученица генерације СШ "Свети Ахилије" Ариље академске 2021-22. године одабрана је за учешће у програму “Агриф Амбасадори” на Пољопривредном факултету Универзитета у Београду, који је уписала без полагања пријемног испита, на основу постигнутих резултата током средњошколског образовања и освојеног првог места на Републичком такмичењу из биологије. "Агриф Амбасадори" представља једногодишњи програм интензивног каријерног развоја и усавршавања “меких” вештина студената Пољопривредног факултета Универзитета у Београду. Број пријављених студената надмашио је сва очекивања, те су процесом селекције одабрани најбољи кандидати – њих 33. У овом програму студенти ће имати прилику да присуствују радионицама у Центру за каријерни развој студената Агриф-а, које су креирани према њиховим потребама, као и да учествују у раду самог факултета, у виду представљања факултета матурантима средњих школа, као и учешћем на конгресима, научним скуповима и другим догађајима на којима факултет узима учешће.
“Агриф Амбасадори” је први програм ове врсте на Пољопривредном факултету Универзитета у Београду и координаторке Вања Ковачевић и Анђела Марчетић истичу да су поносне на све полазнике и њихову велику амбицију и мотивацију.
Након празника планирају и посету нашој школи, а са њима ће доћи и наша Сара да садашњим матурантима представи свој факултет и све предности и прилике које пружа својим студентима.
Ускоро ћемо имати прилику и да гледамо Сару на телевизији “BrainzTV” која редовно проналази и истиче младе таленте у свету науке.
Ми смо мала школа, али образујемо велике људе. Саро, поносни смо на тебе!