Пословни изазов

Датум: 21. Oktobar 2022 11:36 Категорија: Достигнућа

Наше ученице Анђела Ђорђевић, Николина Недељковић, трећи разред и Анђела Стевановић и Зорана Николић, четврти разред образованог профила финансијски администратор, под менторством наставника Милуна Вукотића учествовале су на такмичењу Пословни изазов које је одржано у 19. октобра у Чачку.

На такмичењу је учествовало око 100 ученика из преко 15 различитих градова и 27 школа. Ученици су подељени у петочлане екипе тако да ни у једној екипи нису могла бити два ученика из исте школе, тако да се такмичила 21 екипа. Сви су имали исти задатак: да осмисле производ или услугу који би ученицима одржао концентрацију при учењу, сачине презентацију производа, попуне бизнис план. Оцењивао се сваки појединачни сегмент: идеја, садржај презентације и представљање производа, тимски рад ученика.

Ово је било веома значајно искуство за наше ученице, посебно јер су у екипи били ученици из различитих градова и свако је имао неко своје, другачије мишљење, учили су се уважавању других, тимском раду и самосталном решавању проблема.

Честитамо нашим такмичаркама и њиховом ментору!