ФДУ-(Р)еволуција

Датум: 04. Mart 2020 10:39 Категорија: Новости

У  суботу и недељу 07. и 08.03.2020.године у Соколском дому у Ариљу у времену од 15.00 до 20.00 часова имаћете јединствену прилику да се упознате са Факултетом драмских уметности из Београда.
 
Наша бивша ученица и један од ученика генерације наше школе, Јелена Миливојевић, која студира на овом факултету, организовала је за нас дводневно представљање ФДУ за све заинтересоване ученике и запослене из наше школе.
Представање факултета биће организовано кроз један филмски дан и један позоришни дан. Биће вам представљени свих 9 смерова са овог факултета (филмска и тв режија, монтажа, дизајн звука, филмска продукција, позоришна и радио режија, позоришна продукција, глума, драматургија).
Позивамо све ученике да искористе ову заиста јединствену прилику да се упознају са могућностима које нуди овај факултет за њихов даљи професионални развој. Посебно позивамо све ученике и наставнике да подрже ангажовање наше бивше ученице која нас у најбољем светлу представља и током својих студија као што је чинила и у току свог школовања у средњој школи.
Поред серије трибина и разговора са студентима овог факултета на крају оба дана имаћете прилику да погледате готове производе студената ФДУ (филмове и представе).
Детаљан програм налази се у прилогу обавештења и на огласним таблама.