Нова година у знаку књиге

Датум: 10. Decembar 2016 12:09 Категорија: Новости

Од самог оснивања, пре три године, Библиотечка секција носилац је радости новогодишњих празника и вешти мађионичар улепшавања децембарских дана када су ученици углавном преплављени мноштвом контролних и писмених задатака, те поправљањем оцена пред полугође, које нам се иако померено, опет припија тик уз раме Новој години и Божићним празницима.

 

Ове године у Новогодишњу акцију са библиотекарком и члановима секције, укључило се и одељење I4 са својом предеметном професорком српског језика и књижевности - Љиљаном Луковић. 
Активности смо из библиотеке изместили у кабинет број 6, намењен настави спског језика и књижевности, што због већег простора, што да бисмо допрли до што више ученика. Ученици су сами направили и окитили необично новогодишње дрвце од књига, а учионицу украсили накитима и цитатним порукама са темом љубави. 
Идеја је да се слика дрвета које краси кабинет број 6 додатно обогати жељним порукама за новогодишње празнике које ће моћи да оставе сви ученици и запослени који то буду зажелели.
Користимо ову прилику да вас све позовемо да помогнете у нашој акцији. Дарујемо чаролију осмеха који се рађа у заједништву и љубави за другога.
Стварајмо нова пријатељства и нове победе у Новој години, а негујмо и освежавајмо стара!
Зграбите комадић радости прегледањем видео снимка са радионице.