Помозимо Библиотеци да расте

Датум: 13. Oktobar 2015 16:21 Категорија: Новости

   

Библиотечка секција СШ "Свети Ахилије" Ариље покренула је акцију "Помозимо библиотеци да расте". Сви ученици, запослени, родитељи и суграђани добре воље позвани су да се прикључе и помогну у обнови школске библиотеке донацијом својих старих књига које им више нису потребне. Корпа ће бити изложена од 14.10.2015. од 8:30ч у холу школе на првом спрату.

Чланови Библиотечке секције: Сања Цвијовић, Катарина Пајић, Јелена Јовановски, Слађана Бркић, Милица Јовановић, Невена Грковић и Марко Гавриловић осмислили су акцију којом би школска библиотека увећала књижни фонд с обзиром да школа има врло мало финансијских средстава за његову обнову.
Занимљиво и стваралачки надахнуто - стабло на које је окачена корпа за донације у виду књига, и две дрвене таблице са натписима: Помозимо Библиотеци да расте и Поклонимо књигу.
Сви ученици, запослени, родитељи и суграђани добре воље позвани су да се прикључе и помогну у обнови библиотечке грађе школске библиотеке донацијом својих старих књига које им више нису потребне. Корпа ће бити изложена од 14.10.2015.год. од 8:30ч у холу школе на првом спрату.
Још слика погледајте овде.
Видео снимак погледајте овде.